Sloboda MG značajno promijenila kadar: Traže još tri igrača

G.S.
Sloboda MG značajno promijenila kadar: Traže još tri igrača

MRKONjIĆ GRAD - Fudbaleri Slobode iz Mrkonjić Grada u novoj sezoni žele da izbjegnu borbu za opstanak u Prvoj ligi Republike Srpske. Zbog toga uprava kluba želi da se na vrijeme pojača i kvalitetno obavi pripreme.

Klub su u ljetnjem prelaznom roku napustila tri važna igrača: Bojan Burazor, Vlado Koprivica i Dmitrij Suvarov. Trener Marko Tešić produžio je saradnju zajedno uz one najiskusnije Predraga Zekanovića i Iliju Danilovića.

Za sada klub je doveo četiri nova igrača, ali sigurno je da će biti još pojačanja na deficitarnim pozicijama.

- Za sada novi članovi našeg kluba su postali Luka Bobić, bivši član Borca i Ljubića, zatim Huan Hoze Fontemaki i Rus Ajnar Ašba koji su igrali za Slobodu Novi Grad te Ljubo Nikodinović iz Krupe. Ostali smo bez tri važna igrača iz startne postave i sigurno je da ima još mjesta na kojima želimo da se pojačamo i vjerujemo da ćemo uspjeti to riješiti u narednom periodu kako bismo imali tim koji bi ostvario bolje rezultate u narednoj sezoni. Sve pripreme obavićemo na svom terenu - poručio je trener Marko Tešić.

Raspored je malo poremetio planove u vezi s odigravanjem kontrolnih mečeva jer je bila dogovorena utakmica s Laktašima. Ipak, kako su ova dva tima rivali u prvom kolu odluka o odigravanju duela biće donesena naknadno.

- U subotu krećemo s odigravanjem prijateljskih mečeva, a prvi rival biće nam ekipa Brdo. Nakon toga slijedi duel protiv novog drugoligaša banjalučkog Naprijeda te ćemo vidjeti šta ćemo s dogovorenom utakmicom protiv Laktaša. U generalnoj probi za nastavak šampionata igraćemo protiv ekipe Tomislava iz Prve lige FBiH - istakao je Tešić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana