Siniša Dujaković pred start novog šampionata BiH: Mladost adut Sloge

G.S.
Siniša Dujaković pred start novog šampionata BiH: Mladost adut Sloge

DOBOJ - Fudbalski klub Sloga uspješno je završio pripreme za novu sezonu u Premijer ligi BiH. Za stručni štab je najvažnije da su one prošle bez povreda, te da su ostvareni zacrtani ciljevi.

Veliko pojačanje za dobojski tim biće desni bek Siniša Dujaković. Bivši fudbaler banjalučkog Borca se odlično uklopio u novu ekipu gdje poznaje dosta saigrača.

- Odlično sam primljen u novom klubu, a svakako je olakšanje činjenica da znam dosta saigrača. Sa dosta njih sam već igrao, neke poznajem kao rivale iz ostalih timova tako da nikakvih problema nema. Takođe već sam sarađivao sa trenerom Vladom Jagodićem i znam njegove zahtjeve, sistem igre i treninge i to svakako olakšava privikavanje na novu sredinu – istakao je stariji od braće Dujaković, koji će opet igrati zajedno u jednom timu.

Sloga je ove sezone značajno podmladila ekipu, a Dujaković ističe da bi to mogla da bude prednost Dobojlija.

- Odradili smo kvalitetne pripreme na Zlatiboru na kojima smo takođe imali i dobre rezultate koji su nam donijeli samopouzdanje. Sigurno je da je ovo nova ekipa kojoj treba vremena da se uigra na željeni način, ali smatram da imamo dosta mladih igrača željnih dodatnog dokazivanja i da nam to može biti plus u novoj sezoni. Uz njih je i nekoliko nas starijih igrača koji smo tu da im pomognemo i nadamo se dobrim rezultatima – poručio je desni bek Sloge.

Dobojski tim na startu sezone ima veoma težak raspored.

- Sigurno da je raspored težak, ali učinićemo sve da što bolje startujemo u prvenstvu BiH. Cilj kluba je jasan i uradićemo sve da ga ostvarimo i da pokušamo da Sloga bude stabilan klub - dodao je Dujaković.

Novi šampionat Sloga će početi u nedjelju kada će igrati protiv Sarajeva na stadionu “Asim Ferhatović Hase”.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana