Scena s Mbapeom postala viralna nakon finala: Trojica ga "servisiraju" kao da je bolid F1

GS
Foto: Printskrin

Kilijan Mbape iza sebe ima fenomenalan individualni nastup u finalu Svjetskog prvenstva, a koliko je važan za reprezentaciju Francuske, najbolje pokazuje detalj s odmora između regularnih 90 minuta i produžetaka.

Iako je njegova Francuska poražena u finalu Svjetskog prvenstva od Argentine, Mbape može biti ponosan na sebe. Postigao je sva tri gola u 120 minuta odigranih tokom utakmice, a bio je precizan i u penal-seriji.

Ipak, njegov tim ostao je bez titule prvaka svijeta, koju je branio iz 2018. godine.

No, mnogo pažnje na društvenim mrežama privukao je detalj koji se dogodio između regularnih 90 minuta i produžetaka, piše Kliks.

Kako je Mbape najvažniji član ekipe, koji u svakom trenutku inspiracije može preokrenuti bilo kakvu utakmicu, tako su mu terapeuti poklonili najviše pažnje u trenucima odmora.

Francuskom medicinskom timu bilo je najbitnije da osposobe Mbapea za produžetke, tako da su svu pažnju poklonili baš njemu. Trojica članova tima pomagali su Mbapeu da se oporavi nakon iscrpljujućih 90 minuta, dok su svi ostali fudbaleri Francuske ostali bez tretmana.

Taj detalj postao je viralan na društvenim mrežama. Šaljivi komentari nizali su se na Tviteru, a mnogi su ovaj detalj uporedili s Formulom 1.

"Trojica ga servisiraju kao da je bolid Formule 1", "Mbape dobija tretman kao u Formuli 1", "Mbape dobija masažu, dok je ostatak ekipe na timskom razgovoru", samo su neki od komentara nakon ove viralne scene.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana