Savić: Nestrpljiv sam da pokažem šta znam

Darko Dragičević
Savić: Nestrpljiv sam da pokažem šta znam

BANjALUKA - U Borčevu fudbalsku porodicu stigao je Stefan Savić koji se obavezao na dvogodišnju vjernost.

Stefan je prošao omladinsku školu Red Bul Salcburga, a tokom karijere nosio je i dres LASK-a, Liferinga, ljubljanske Olimpije, Slaven Belupa, Tuzlaspora, Rode, Visle Krakov i Varte iz Poznanja.

-Dobro sam upoznat sa svim klupskim ciljevima i drago mi je što sam stigao u ekipu koja ima šampionske ambicije. Na meni je da dam svoj doprinos na terenu. Spreman sam da pomognem ekipu da ostvari sve što je zacrtano i nestprljiv sam da pokažem sve što znam u Borčevom dresu - rekao je Savić koji igra na poziciji ofanzivnog veznog, a rođen je u Salcburgu 9. januara 1994. godine

Novim saigračima priključiće se na večerašnjem treningu, a kaže da je već dobio informacije o svemu što ga čeka na ovdašnjim terenima.

-Imam nekoliko prijatelja koji igraju ili su igrali u prvenstvu BiH i od njih sam saznao sve što me je zanimalo. Uvjeren sam da ću se brzo uklopiti u ekipu - rekao je Savić.

Zadovoljan je i Oliver Jandrić.

-Stefan je tip igrača koji nam je bio potreban da pojačamo naš vezni red. Na njemu je sada da pokaže sve što zna. Ima veliko iskustvo, igrao je u kvalitetnim ekipama i vjerujem da smo sa njim dodatno osnažili postojeći igrački kadar - rekao je Jandrić

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana