Sat na Ridigerovoj ruci 30 puta skuplji od pehara Lige šampiona

GS
Foto: X (Tviter)

Fudbaler Real Madrida Antonio Ridiger pozirao je s trofejem za osvojenu Ligu šampiona dok je nosio sat na ruci koji košta 30 puta više u odnosu na pomenuti pehar.

Ridiger je u subotu osvojio titulu prvaka Evrope s Realom, a za Kraljevski klub to je 15. trofej u istoriji. Njemački defanzivac je bio sjajan tokom cijele sezone i jedan je od najzaslužnijih što je nova titula proslavljena na Santiago Bernabeu.

No, fanovi su primijetili vrlo interesantan detalj dok je Ridiger pozirao s peharom Lige šampiona u rukama. U pitanju je njegov sat koji je čak 30 puta skuplji od samog pehara pomenutog takmičenja.

"Klempavi trofej", kako ga odmilja vole nazvati u fudbalskom svijetu, košta "samo" 50.000 evra, dok je sat na Ridigerovoj ruci vrijedan nevjerovatnih 1,65 miliona evra.

U pitanju je model sata Patek Philippe Nautilus 5711/1A-018.

Proizveden je u samo 170 primjeraka i u startu je prodavan po maloprodajnoj cijeni od 50.000 evra. Međutim, zbog malog broja dostupnih na tržištu, cijena mu je skočila na vrtoglavih 1,65 miliona evra.

Isti sat u svojoj bogatoj kolekciji posjeduje i jedan od najvećih košarkaša svih vremena LeBron Džejms. Popularni Kralj je snimljen dok nosi identičan sat na ruci na prošlogodišnjoj trci 24 sata Le Mansa.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana