Rus udario na Dejana Stankovića: Šta je on osvojio prije Spartaka?

RT Balkan
Rus udario na Dejana Stankovića: Šta je on osvojio prije Spartaka?

MOSKVA - Bivši fudbaler Spartaka iz Moskve, Sergej Juran, oštro je kritikovao sadašnjeg trenera Dejana Stankovića nakon katastrofalnog poraza u ruskom prvenstvu.

Spartak je na svom stadionu doživio težak poraz od ekipe Krasnodara rezultatom 3:0, u okviru 12. kola šampionata Rusije.

U razgovoru za domaće medije, Juran je istakao da Stanković nije imao značajne rezultate prije dolaska u Spartak, naglasivši da osvajanje titula u Srbiji ne može biti mjerodavno.

- Rekao sam to više puta i ponoviću opet, zašto se naši vrhunski klubovi oslanjaju na strane trenere? Razumijem jedino ako dođu treneri koji su nešto postigli u Evropi. Šta je Stanković osvojio prije Spartaka? Prvenstvo Srbije? Za titulu se bore samo dvije ekipe – Crvena zvezda i Partizan, počeo je Juran.

- Da li ste vidjeli šta mu se desilo u Italiji? Rezultati sve govore. Uz sve poštovanje za Krasnodar koji ima visoke ciljeve, Spartak nema pravo da na onakav način igra na svom stadionu, rekao je bivši igrač Spartaka.

Nakon 12 odigranih utakmica, Spartak zauzima tek šestu poziciju na tabeli sa 19 osvojenih bodova, što je 11 manje od vodećeg Krasnodara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana