Rudar Prijedor ne odustaje od borbe za titulu

D.D.
Rudar Prijedor ne odustaje od borbe za titulu

PRIJEDOR – Fudbalski klub Rudar-Prijedor počeo je pripreme a na prvoj prozivci su bila 32 igrača, od kojih je pet juniora i dva igrača koji su na probi.

Novi igrači su Đani Salčin, Marin Samardžić i golman  Milan Trišić Milan. Prozivci i prvom treningu prisustvovao je i Mario Sajak, povratnik u klub iz FK Omarska. Status iskusnog defanzivca Aleksandra Ignjatovića će biti poznat u narednih dan-dva.

Spisak igrača: Golmani: Milan Trišić,  Aleksa Trninić, igrači:  Nemanja Pekija , Nemanja Raković, Frenklin Ogboke, Nemanja Marić, Dragan Živanović, Veljko Rauš,Mile Kovačević, Milorad Bilbija, Aleksandar  Milaković, Mujo Smajić, Đani Salčin, Aleksandar Demonjić, Jozef Amoa, Marin Samardžić, Vukašin Daničić, Nikola Njamculović, Edin Kesić, Marko Šebez, Paolo Džoel  Da Silva, Nikola Komazec , Filip Mikić , Damjan Marković, Mario Sajak Mario, Čogozije Okorie (proba), Gbegbe Patrik (proba), te juniori: Sinan Ćehić(golman,), Nikola Zmijanjac, Boško Radinović, Vuk Ćurković i Pavle Zec.

- Što se tiče naših ciljeva, i dalje ostaju isti. Spremamo se za nastavak sezone kako bi do kraja ostali u trci za Premijer ligu. Ekipa nije doživjela velike promjene. Postojala je grupa igrača koja je izrazila želju da promijeni sredinu i mi im nismo pravili problem. Doveli smo pojačanja za koja smatramo da nam mogu pomoci da budemo efikasniji na proljeće, a pratićemo tržište kako bismo eventualno doveli još dva igrača koja će podići nivo naše igre. Takođe, imamo igrače iz naše omladinske škole kojima želimo dati prostor u treningu kao nagradu za odličan rad. Nekoliko igrača je na probi, a u tim se nakon povrede vraćaju Kesić, kao i Mikić sa čijim oporavkom nećemo žuriti. Uprava na čelu sa predsjednikom je obezbjedila sve moguće uslove za dobar i kvalitetan rad, među kojima je i odlazak na pripreme u toplije krajeve , izjavio je šef struke Vule Trivunović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana