Rudar doveo četiri nova igrača

Darko Dragičević
Foto: Glas Srpske

LjUBIJA – Fudbalski klub Rudar-Prijedor u promjenjenom sastavu je počeo pripreme za novu sezonu.

Klub su napustili Almir Bekić i Nikola Njamculović, a još nekoliko igrača je na izlaznim vratima kluba.  Sa druge strane, na prvom treningu se pojavilo nekoliko novih lica: Mihajlo Savanović (BSK), Lazar Jovanović (Radnik Surdulica), Amar Tahri (Sloga Doboj) i Harun Alibegović (Jedinstvo Bihać). Ubrzo će se ekipi pridružiti Žoel Da Silva i Patrik Gbegbe koji su opravdano izostali. 

U Rudaru će biti još promijena  u igračkom kadru. Na probi su Mihajlo Marinović i Dejvis Vjat

-U pregovorima smo sa još dva-tri igrača i veoma smo blizu dogovora sa njima. Takođe, nekoliko igrača koji nisu zadovoljili prošle godine će napustiti klub, nakon što se obave razgovori sa njima. Mi počinjemo sa radom, znamo čim raspolažemo i sa novim igračima ćemo sigurno biti dosta bolji i konkurentniji. Igrači koji su ostali i koje smo selektovali u prošlom prelaznom roku su usvojili principe po kojima radimo, ovo je drugi prelazni rok koji radimo i već sada to treba izgledati puno ozbiljnije. Plan je da u Prijedoru na našim terenima obavimo prvi dio priprema, nakon čega bi se trebali zaputiti na Zlatibor, ali o tome ćemo pričati kada budemo imali sve detalje-rekao je trener Vuke Trivunović.

Spisak igrača: Golmani: Milan Trišić, Aleksa Trninić, Sinan Ćehić . Igrači: Nemanja Pekija, Nemanja Raković, Harun Alibegović, Mario Sajak, Nemanja Marić, Dragan Živanović, Veljko Rauš, Mile Kovačević, Milorad Bilbija, Aleksandar Milaković, Jozef Amoa, Đani Salčin, Filip Mikić,Lazar Jovanović, Vukašin Daničić, Mihajlo Savanović, Marko Šebez , Marin Samardžić, Damjan Marković, Edin Kesić, Dejvis Vjat, Mihajlo Marinović, Žoel Sa Silva, Patrik Gbegbe.


 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana