Ronaldo tvrdi da će završiti karijeru ako Portugalija osvoji Mundijal u Kataru

Anadolija
Ronaldo tvrdi da će završiti karijeru ako Portugalija osvoji Mundijal u Kataru

LONDON - Kapiten reprezentacije Portugalije i fudbaler Mančester Junajteda, 37-godišnji Kristijano Ronaldo otkrio je da bi završio igračku karijeru ako bi njegova reprezentacija osvojila Svjetsko prvenstvo u Kataru.

Portugalska zvijezda je u razgovoru s britanskim novinarom i televizijskim voditeljem Piersom Morganom rekao da bi se “100 odsto penzionisao” ako bi njegova reprezentacija osvojila turnir u Kataru.

Portugalski kapiten smatra da njegov tim nije favorit na predstojećem turniru i vjeruje da je Francuska najteži protivnik.

Kazao je da je njegov najveći rival Lionel Mesi “magični” igrač i dodao da su, pored njega, Argentinac i francuska legenda Zinedin Zidan vjerovatno najbolji igrači ikada na svijetu.

Ronaldo je takođe rekao da je odbio da postane najplaćeniji igrač na svijetu tako što je odbio ponudu saudijskog kluba vrijednu 350 miliona vra.

Smatra da i dalje igra na visokom nivou i postiže golove, ali da ga u trenutnom klubu Mančester Junajtedu okružuje loša energija.

-Osjećam da me tamo okružuje loša energija, pa je teško biti ono što zaista jesi - rekao je Ronaldo.

Portugalija će na Mundijalu igrati u grupi H s Ganom, Urugvajom i Južnom Korejom. Svjetsko prvenstvo u Kataru održaće se od 20. novembra do 18. decembra.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana