Ramić poslao Leotar na dno

D.D.
Ramić poslao Leotar na dno

KONjIC – Porazom u Konjicu (0:2)Leotar je došao u veoma tešku situaciju u borbi za opstanak. Mirsad Ramić je sa dva gola povećao šanse Igmana da sačuva premijerligaški status.

Na startu utakmice Leotar je imao sjajnu priliku u 10.minutu. Miloš Aćimović je pobjegao čuvarima, izašao sam pred golmana Adnana Ćemana i odlučio da bude nesebičan i uposli Danila Šipovca. Ipak,  lopta nije na pravi način došla do mladog igrača koji je pokušao da ubaci u praznu mrežu ali nije je najbolje zahvatio.

Trebinjski klub je pokušao da zaprijeti iz konztranapada, dok je domaći tim imao više loptu u posjedu. Međutim bez konkretnih prilika u prvih 45 minuta. Vrijedan pomena bio je samo pokušaj Damira Hrelje u 24. minutu kada je dobro intervenisao Dušan Puletić. U ostalim situacijama domaći nisu bili opasni po gol Leotara.

Igman je do prednosti došao u 60.minutu. Prvo su domaći izborili korner, nakon kojeg je Puletić izboksovao loptu samo do Darka Bodula. Njegov udarac je zaustavio čuvar mreže gostiju ali je Mirsad Ramić bio na pravom mjestu i poslao loptu u gol.

U 65.minutu dodatni problem za Trebinjce. Danilo Šipovac je zaradio drugi žuti karton zbog simuliranja i morao je put svlačionice. Mogli su domaći sve riješiti u 70.minutu kada je Bojo iz dobre situacije pucao pored gola.

Sve dileme je riješio Mirsad Ramić koji je postigao 17. gol u prvenstvu a drugi na ovom meču.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana