Radovi na pomoćnom terenu Borca

Darko Pašagić
Radovi na pomoćnom terenu Borca

BANjALUKA - Dok fudbaleri banjalučkog Borca privode kraju svoj trening kamp na Zlatiboru, radno je i u Banjaluci.

Kamioni i građevinske mašine pristigli su na pomoćni teren podno sjeverne tribine Gradskog stadiona na kojem su započeli radovi na zamjeni travnjaka sa vještačkom podlogom, ali i proširenja terena.

- Razvoj infrastrukture jedan je od prioriteta i temelj za dalji napredak. Želja svih nas je da prvotimci, ali i ostale naše selekcije imaju najbolje moguće uslove za rad i trening. Klub i na ovaj način daje pun doprinos daljem razvoju fudbala u našem gradu. Na pomoćni teren Gradskog stadiona postavljamo najsavremeniju podlogu, a još ranije smo završili kompletan posao sa postavljanjem nove reflektorske rasvjete. Teren će, nakon završetka radova, ispunjavati i sve standarde UEFA-a za odigravanje utakmica omladinskih selekcija u evropskim takmičenjima. Zahvalnost za novi iskorak u razvoju klupske infrastrukture dugujemo i Fudbalskom savezu Republike Srpske na čelu sa predsjednikom Vicom Zeljkovićem, koji zajedno sa našim klubom sufinansiraju ovaj projekat. FS RS finansira postavljanje nove travnate podloge u vrijednosti od 500000 maraka, a sve po slovu ranije potpisanog ugovora o izgradnji terena širom Republike Srpske – naglasio je direktor Borca Aleksandar Mićić.

Kraj radova na pomoćnom terenu Gradskog stadiona očekuje se za mjesec dana. Uz rekonstrukciju podloge na pomoćnom terenu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana