Radnik "upalio" mozore

Darko Dragičević
Radnik "upalio" mozore

BANjALUKA - Šef stručnog štaba Radnika Velibor Đurić je izvršio prozivku i time su zvanično počele pripreme za sezonu 2024/25.

Na prvom treningu su se pojavila 23 igrača, a do kraja sedmice se očekuju nova lica. - Sve nam ovo djeluje pomalo nastvarno i zbog toga još jednom čestitam svima u klubu na velikom uspjehu.

Prije dvije godine Klub je bio pred gašenjem, a danas, kao šampioni Republike Srpske, uzimamo učešće u ligi BiH. Plan priprema je napravljen i danas zvanično otpočinjemo pripreme.

U Bijeljini ćemo trenirati do 11. jula, i u tom periodu ćemo odigrati dvije utakmice.

Prva utakmica je na programu 3.7. protiv FK "Borac" u Banjaluci, a za 10.7. tražimo protivnika. Nakon toga odlazimo na pripreme na Zlatibor, gdje ćemo boraviti do 21. jula.

Na Zlatiboru ćemo odigrati tri do četiri utakmice. Generalka je zakazana za 27. jul i planiramo da tu utakmicu odigramo sa FK "Sloga" Doboj.

Pažljivo biramo nove igrače i već do petka ćemo imati četiri ili pet novih igrača koji će nam biti pojačanje u pravom smislu te riječi.

Danas smo dobili i prvog novajliju, Eldara Sivca, koji nam dolazi iz FK "Čelik". Priključili smo i šest juniora, koji će dobiti priliku da se nametnu.

Svima želim puno sreće, igračima puno zdravlja i vjerujem da ćemo ostvariti ambicije koje nam budu postavljene za novu takmičarsku sezonu - izjavio je Velibor Đurić.

Unos

 

Darko

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana