Radnik igra premijerni meč petog kola prvenstva BiH protiv Sarajeva

Darko Dragičević
Radnik igra premijerni meč petog kola prvenstva BiH protiv Sarajeva

BIJELjINA - Fudbaleri Radnika odlično su startovali u povratničkoj sezoni u Premijer ligi BiH. Bijeljinski tim je trenutno bez poraza nakon tri meča, a najveći ispit imaće danas kada će gostovati na stadionu “Asim Ferhatović Hase”.

Njihov rival i domaćin biće Sarajevo koje je takođe odlično krenulo u novi šampionat i ima maksimalan učinak od tri pobjede. Upravo bodovni saldo oba tima obećava dobar meč.

Golman Radnika Nikola Lakić vidi šansu u imperativu koji ima Sarajevo na svom terenu.

- Sarajevo se odlično pojačalo pred start sezone i imaju maksimalan učinak, tako da njima pripada uloga favorita. Mi smo takođe odlično krenuli u šampionat, ostvarili dobre rezultate na startu, tako da rasterećeni idemo u Sarajevo sa željom da odigramo što bolji meč i pokušamo da izvučemo povoljan rezultat. Sigurno da je pritisak na domaćinu, a mi ćemo sigurno dati maksimum u ovom duelu i pokušati da napravimo iznenađenje na gostovanju. Ovo je utakmica u kojoj nemamo šta izgubiti, a povoljnim rezultatom možemo puno da dobijemo - poručio je Lakić.

Radnik je u prva tri kola osvojio sedam bodova što je odličan start za povratnika u društvo najboljih.

- Zadovoljni smo rezultatima u prva tri kola. Iskreno iako imamo nov tim nismo iznenađeni dobrim partijama. Odlično smo radili tokom priprema, atmosfera unutar ekipa je vrhunska i to se osjeti na terenu. Upravo taj timski duh i borbenost su nam glavni kvaliteti. Ekipa je pokazala da može igrati u ovom rangu i nadamo se da ćemo nastaviti u istom  ritmu - dodao je čuvar mreže Radnika za “Glas Srpske”. Stručni štab Radnika u ovom meču neće moći računati samo na povrijeđenog Nebojšu Gavrića.

Ovaj meč je u 21 čas i biće premijerni u petom kolu. Ostali parovi 5. kola, subota: Velež - Igman (21), nedjelja: Željezničar - Sloga (18.45), Široki Brijeg - Sloboda (21), ponedjeljak: Borac - GOŠK (21), utorak: Zrinjski - Posušje (21)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana