Radaković pojačao Slobodu

D. D.
Radaković pojačao Slobodu

MRKONjIĆ GRAD - Pred nastavak šampionata Republike Srpske trener Slobode iz Mrkonjić Grada Marko Tešić je dobio nekoliko lijepih vijesti.

Njegova ekipa je u generalnoj probi savladala Jedinstvo iz Bihaća sa 3:0, a oporavak igrača ide sve bolje, tako da je očekivano da u kompletnom sastavu dočeka start takmičenja.

Takođe ekipu je pojačao Stefan Radaković. Bivši član Slavije za koju je odigrao 17 mečeva u šampionatu prešao je u Mrkonjić Grad, a tokom karijere je još nastupao i za Rudar Prijedor i Borac iz Kozarske Dubice.

Trener Marko Tešić ističe da je najbitnije da je sačuvao okosnicu ekipe iz jesenjeg dijela šampionata.

- Imali smo problema sa povredama tokom pripremnog perioda, ali sada sve ide nabolje, tako da možemo očekivati da se uskoro kompletiramo. Odigrali smo zaista kvalitetno posljednju provjeru pred nastavak šampionata, gdje smo ubjedljivo savladali Jedinstvo. Trijumf je mogao da bude i ubjedljiviji. Zadovoljan sam ovom provjerom i partijom koju je ekipa pružila. Ipak pripremne utakmice su jedno, a takmičarske druge i vidjećemo kako će to sve izgledati u zvaničnim duelima - rekao je Tešić.

I u posljednjoj provjeri stručni štab nije mogao da računa na Danka Radića, Luisa Timara i Đorđa Vukovića. Ranije je mečeve propustio Ilija Danilović.

- Nisam želio ništa da rizikujem sa preranim povratkom. Svaki igrač nam je bitan i željeli smo da Danilovića sačuvamo za zvanične duele i njegov oporavak ide u dobrom pravcu - poručio je Tešić.

Već na startu Slobodu očekuje pravi ispit, u goste im dolazi ekipa Laktaša, koja se pojačala, i trenutno je drugoplasirani tim u šampionatu Republike Srpske.

- Sigurno je da želimo da se u što boljem svjetlu prikažemo na startu drugog dijela. Laktaši su kvalitetna ekipa koja ima visoke ambicije, ali ni mi se ne predajemo - dodao je trener Slobode.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana