Pušić kandidat za predsjednika Borca

D. Pašagić
Pušić kandidat za predsjednika Borca

BANjALUKA - Nekadašnji član Upravnog odbora Fudbalskog kluba Borac Vedran Pušić potvrdio je da je kandidat za predsjednika banjalučkog premijerligaša, ali da ne želi da se odluka donese preko noći.

- Igrao sam fudbal i dijete sam Borca i naravno da sam zainteresovan za povratak, ali ne želim da to bude nešto na brzinu. Prije povratka postavio bih određene uslove da bi se prihvatio posla, a to je da se poslože određene stvari, udare temelji, u upravu dovedu ljudi od integriteta, te usvoji srednjoročna trogodišnja i dugoročna petogodišnja strategija. Bio sam tu prije sedam godina i napravili smo veliki pomak za veoma kratko vrijeme. Kada sam odlazio rekao sam da to nije zbogom već samo doviđenja - rekao je Pušić.

Izborna skupština Fudbalskog kluba Borac trebalo bi da se održi u ponedjeljak, 3. aprila.

- Ne vidim razloga da se toliko žuri. Skupština može da se i prolongira, recimo za mjesec dana. A za to vrijeme da se obave razgovori sa svim relevantnim subjektima. - Ukoliko bih se eventualno prihvatio funkcije moj cilj će biti da u Upravni odbor dovedemo ljude koji su ugledni u društvu, uspješne privrednike sa integritetom, ljude koji će davati svoj novac - nastavio je Pušić.

Pokušao je sve to i da slikovito prikaže.

- Ne vrijedi se u kuću useliti za mjesec dana, pa onda godinama u njoj nešto dodatno sređivati. Bolje je da se iznajmi stan, pa da se kuća završi, ali tako što će se početi raditi od temelja, pa da se onda kada su u nju useli ništa ne ulaže narednih desetak godina - dodao je Pušić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana