Prvoligaši Srpske danas rade prekovremeno: Derbi na “Mlakvama”

D.P.
Prvoligaši Srpske danas rade prekovremeno: Derbi na “Mlakvama”

BANjALUKA – Za prvoligaše Republike Srpske nema predaha, jer će već danas biti odigrani susreti sedmog kola, a najinteresantnije bi trebalo da bude u Novom Gradu, gdje će na stadionu “Mlakve” od 16 časova snage odmjeriti Sloboda i Zvijezda 09.

Novograđani su se administrativnim putem vratili u elitu Srpske, ali na početku sezone pružaju dobre partije i nalaze se na šestoj poziciji sa 10 bodova. S druge strane bivši premijerligaš je trenutno treći sa 12 bodova, ali je na dosadašnja dva gostovanja ostvario maksimalan učinak i želja pulena Bojana Trkulje je da se vrate na pobjednički kolosijek poslije neočekivanog poraza u prošlom kolu kada su na svom terenu u Ugljeviku poraženi od Romanije sa 0:1. Interesantno da im je to bi već drugi domaći poraz jer su na startu sezone izgubili od Borca iz Kozarske Dubice sa 1:2.

U ostalim susretima sedmog kola Prve lige Republike Srpske, koje se takođe igraju od 16 časova sastaju se: Željezničar Sport tim – Famos, Romanija – Slavija, Kozara – Leotar, Drina HE – Borac (KD), Laktaši – Sutjeska, Rudar Prijedor – BSK, Sloboda (MG) – Drina (Z), Ljubić – Velež (N).

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana