Prvo pojačanje u Laktašima: Stigao Šikanjić

D. D.
Prvo pojačanje u Laktašima: Stigao Šikanjić

LAKTAŠI - Fudbalski klub Laktaši u povratničkoj sezoni značajno je prebacio svoje ambicije. Naime, tim je osvojio treće mjesto u prvenstvu Republike Srpske i imao identičan broj bodova kao drugoplasirana Zvijezda 09.

Pored toga ekipa trenera Miljana Bajića je igrala i finale Kupa Republike Srpske te četvrtfinale Kupa BiH. Nakon sjajne sezone u klubu ne misle da stanu, već žele da naprave dodatni iskorak.

Laktaši žele da idu postepeno korak po korak i da svake sezone budu bolji. Za sada nastavljena je saradnja sa Ognjenom Škorićem, dok su klub napustili Vasilije Jotić, Vladimir Petković i Uroš Stamenković, a Davidu Vukoviću je istekla pozajmica i vratio se u Borac.

Direktor Igor Radeljić ističe da će klub nastojati da sačuva okosnicu ekipe.

- Pregovaramo sa igračima koji su iznijeli najveći teret da ostanu u našem klubu i da imamo osnovu za narednu sezonu. U povratničkoj sezoni smo ostvarili odličan rezultat, afirmisali naše igrače i želimo da napravimo još jedan iskorak. Zbog toga tražimo igrače koji nam mogu donijeti dodatni kvalitet - istakao je Radeljić.

Laktaši su već doveli i prvo pojačanje. Bivši član banjalučkog Borca i Crvene zvezde napadač Milan Šikanjić je došao u ovaj klub. Prošle sezone u dresu Kozare je postigao 11 golova u Prvoj ligi Republike Srpske.

- Željeli smo kvalitetno pojačanje u napadu i odlučili se za Šikanjića koji je dokazano ime na prvoligaškim terenima Srpske. Vjerujemo da će kod nas dodatno da napreduje i da nam pomogne u ostvarenju naših ambicija u narednom periodu - poručio je Radeljić.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana