Prvo izdanje turnira u futsalu „Banjaluka open“ ušlo je u samu završnicu

D.K.
Foto: D.K.

BANjALUKA - Večeras su odigrane utakmice osmine finala, a na terenu banjalučke „Arene“ zaigrali su brojni majstori „petoparca“ sa ovih prostora.

Igor Mirković, Alekandar Munjiza i Emilko Janković odveli su ekipu „Market AS“ do četvrtfinala, a isto je za nogom pošlo i članovima KMF Radnik, aktuelnim šampionima Premijer lige BiH, Davoru Arnautoviću, Dejanu Pavloviću i saigračima koji u Banjaluci brane boje ekipe „DM Montaža Brod“. 

U četvrtfinalu je i ekipa „Prijatelji doktora Vlade Đajića“ za koju igra Mario Aladžić, kapiten futsal reprezentacije BiH, a gol brani Dragan Bogdanović.

Kotor Varoš može da se podiči sa dvije ekipe u finalnom dijelu turnira kojeg su se domogle seniorska i juniorska selekcija KMF Kotor Varoš, a osminu finala prošla je i ekipa „Mone Pro nekretnine“. 

Najteži put do četvrtfinala prošla je ekipa „Blekstrend“ koja je tek nakon penal lutrije eliminisala rivale iz tabora „RT klima Čelinac“, a posljednja se finalnog turnirskog dana domogla ekipa „Šikman kombi“. 

Nakon utakmica osmine finala održan je žrijeb četvrfinalnih parova turnira „Banjaluka open“, čiji je generalni sponzor kompanija „Madž Bet“ , a podršku su pružili Grad Banjaluka i Fudbalski savez Republike Srpske: 

Prijatelji Vlade Đajića- Blekstrend
Market AS - KMF Kotor Varoš Tenzo 

Šikman kombi - Juniori KMF Kotor Varoš 

DM Montaža Brod - Mone Pro nekretnine 

Finalni dan na turniru „Banjaluka open“ počinje u 18.00 časova, a ulaz je besplatan.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana