Prva liga RS: Drina prijeti savezu

G.S.
Prva liga RS: Drina prijeti savezu

ZVORNIK - Fudbalski klub Drina oglasio se nakon poraza u prvom meču baraža za Prvu ligu Republike Srpske. Velež je slavio u Zvorniku 3:0 te ima veliku šansu da se izbori za plasman u viši rang.

U zvorničkom klubu navode da će preduzeti određene mjere, jer su odlukama saveza oštećeni pošto su na kraju šampionata bili na tabeli ispred Alfa Modriče, koja je na kraju nakon nedobijanja licence Slobode ostala u Prvoj ligi.

- Zbog odluke koje ste donijeli o načinu plasiranja i opstanka klubova u Prvoj ligi Republike Srpske, a koja je nepravedna i direktno ugrozila opstanak FK Drina u Prvoj ligi Republike Srpske, prinuđeni smo da vas upozorimo da razmotrite predmetnu odluku. Ukoliko ne dozvolite da FK Drina Zvornik zadrži svoje pravo na bodovnoj listi koje joj obezbjeđuje opstanak u Prvoj ligi Republike Srpske preduzećemo radikalne mjere u svrhu sprečavanja daljih nepravdi i loših kodeksa ponašanja prema nekim klubovima, u korist drugih - stoji u otvorenom pismu Fudbalskom savezu Republike Srpske.

Inače revanš meč baraža Velež - Drina igra se danas u Nevesinju sa početkom u 17 časova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana