Prva liga Republike Srpske, 23. kolo: Okršaj bivših premijerligaša

D. P.
Prva liga Republike Srpske, 23. kolo: Okršaj bivših premijerligaša

BANjALUKA - Derbi 23. kola Prve fudbalske lige Republike Srpske, grupa zapad biće odigran u nedjelju od 17 časova na Gradskom stadionu u Bijeljini gdje će snage odmjeriti dva bivša premijerligaša,

Radnik i trebinjski Leotar. Bijeljinci koji se nalaze na liderskoj poziciji ne tako davno bili su osvajači Kupa BiH, ali i u samom vrhu premijerligaške scene, sada žele ponovo da se vrate u elitu i na dobrom su putu. S druge strane, Trebinjci koji su bili prvi šampioni Zajedničke lige BiH prošle sezone ispali su iz premijerligaškog društva i nalaze se na šestoj poziciji, bez ikakvih šansi da se mogu vratiti u elitu.

Zanimljiv okršaj biće odigran i na banjalučkom “Predgrađu”, gdje će igrati četvrtoplasirani Željezničar ST i Laktaši, koji su na drugom mjestu. 

Parovi 23. kola, subota, 15.30 časova: Slavija - Sloboda (MG), Rudar Prijedor - Alfa Modriča, Romanija - Kozara, Velež (N) - Borac (KD), Ljubić - Drina (Z), 18 časova: Sutjeska - BSK, nedjelja: 15.30: Željezničar Sport tim - Laktaši, Omarska - Famos, 17 časova: Radnik - Leotar.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana