Prva kontrolna utakmica dobojske Sloge: Jagodić zadovoljan i pored grešaka

D. P.
Prva kontrolna utakmica dobojske Sloge: Jagodić zadovoljan i pored grešaka

DOBOJ - Iako su u prvoj kontrolnoj utakmici poraženi od austrijskog Kafenberga sa 2:3 šef stručnog štaba dobojske Sloge Vlado Jagodić bio je zadovoljan viđenim, ali je i naglasio da je njegova ekipa napravila mnogo grešaka, što je razumljivo za ovu fazu rada. Golove za premijerligaša sa stadiona “Luke” postigle su novajlije Danilo Šipovac u 33. i Andrej Bosnić u 49. minutu.

- Na ovom meču pružili smo šansu svim igračima, osim dvojice novajlija Siniše Dujakovića i golmana Nemanje Šćekić, koji su trenirali. Iako niko ne voli da gubi, pa makar to bile i kontrolne utakmice, moram da budem zadovoljan. Istina prvi gol smo primili iz penala, a preostala dva su plod naših grešaka, međutim, razumljivo je za ovu fazu rada da ih bude. Pogotovo što je dosta novih fudbalera u odnosu na prošlu sezonu - istakao je Jagodić.

On je u dva poluvremena na teren izvodio potpuno različite postave, a šansu je pružio i trojici golmana (Elviru Traki, Ilji Gučmazovu i mladom Ajdinu Žiliću).

- Drago mi je što su golove postigle novajlije i to dvojica fudbalera koji će igrati okomito i sigurno će uz Pavela Baranova i Obrada Starčevića biti naše udarne igle. Očekujemo da nam se već danas priključi i napadač i tako bismo manje-više kompletirali ekipu - rekao je Jagodić.

Polazak na drugi dio priprema na Zlatibor planiran je za srijedu u jutarnjim časovima.

- Dan ranije igrači će dobiti slobodno da se pripreme za put i očekujem da na Zlatiboru u potpunosti obavimo sve što smo planirali - dodao je Jagodić.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana