Proslavljeni trener odbio da preuzme "Orlove"

GS
Foto: Fejsbuk

BEOGRAD- ''Orlovi'' su prije devet dana završili misiju na Evropskom prvenstvu i to neuspješno, a od navodne smjene Dragana Stojkovića nema ni traga ni glasa.

Govorilo se da bi ceh ispadanja u grupnoj fazi mogao totalno da promjeni strukturu u FSS-u, međutim, za sada se apsolutno ništa nije dogodilo, a prema informacijama Meridian sporta – jedan proslavljeni reprezentativac je već odbio ponudu da preuzme Srbiju.

Naime, u pitanju je Slaviša Jokanović – čovjek koji već godinama figurira za mjesto selektora ''orlova'', ali trenutno ne želi da se bavi reprezentacijom i pored toga što je za njegov dolazak lobirao i FS Vojvodine.

Često je Jokanović na utakmicama Vojvodine u Novom Sadu kada mu to obaveze dozvole, međutim, u ovom trenutku je to njegov “maksimum” što se tiče srpskog fudbala.

Druga želja saveza u liku nasljednika Piksija je bio i Veljko Paunović – osvajač svjetskog zlata za mlade 2015. godine, ali činjenica da je nedavno potpisao ugovor sa meksičkim Tigresom, dovela je do toga da zahvali na ponudi i da se u Staroj Pazovi okrenu drugim rješenjima.

Koja su to rješenja i ima li ih uopšte – saznaćemo uskoro, a do tada – Dragan Stojković je i dalje aktuelni selektor reprezentacije Srbije, prenose Nezavisne.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana