Promjene u igračkom kadru Borca: Vraća se Vuković, Mijatović na cijeni

G.S.
Promjene u igračkom kadru Borca: Vraća se Vuković, Mijatović na cijeni

BANjALUKA - Iako nisu planirali neke veće igračke korekcije u pauzi između dva dijela prvenstva, izgleda da će u redovima jesenjeg šampiona BiH Borca ove zime ipak biti radno.

Dobre igre Davida Vukovića u redovima prvoligaša Laktaša bile su znak da premijerligaš iz Platonove u svoje redove vrati ovog 20-godišnjaka, koji je bio na pozajmici. On je u prvom dijelu sezone u Laktašima odigrao 16 od 17 utakmica u Prvoj ligi Republike Srpske, te još jednu u Kupu BiH. Njegov povratak u “crveno-plave” redove značajan je i zbog toga što je Vuković još ove, ali i naredne sezone zaštićeno godište, a iza sebe već ima dosta iskustva.

Iako svim silama nastoje da u svojim redovima zadrže crnogorskog reprezentativnog golmana Milana Mijatovića, teško da će Banjalučani u tome uspjeti. Sjajne partije koje je pružao na premijerligaškim terenima nisu ostale nezapažene i on već na stolu ima ponude iz Srbije, ali i Saudijske Arabije, odakle je i došao u redove Borca. Čelnici “crveno-plavih” spremni su da sa Mijatovićem potpišu novi ugovor, ali je teško vjerovati da će uspjeti da pariraju unosnijim ponudama koje već ima ovaj 36-godišnji čuvar mreže.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana