Promijenjen stadion za duel BSK - Rudar Prijedor

D.D.
Promijenjen stadion za duel BSK - Rudar Prijedor

PRIJEDOR - Fudbaleri Rudar Prijedor sutra (14.30 časova) gostuju kod BSK-a u Banjaluci. Meč se neće igrati kao što je najavljeno na Gradskom stadionu, već na pomoćnom terenu sa vještačkom travom.

Trivunović polako stiče sliku o svojoj ekipi posbeno nakon poraza na debiju.

- Sa sportske strane mogu reći da su postojale stvari koje su se ticale direktno nas i koje smo pokušali da otklonimo. Postojale su i druge stvari, ali nisam kompetentan da pričam o tome i ne želim da se bavim time. Ono na čemu smo radili je da se momci mentalno podignu nakon poraza, da nedostatke koje smo vidjeli otklonimo i spremimo se za BSK - naglasio je Trivunović.

O BSK-u trener Trivunović ima riječi hvale.

- BSK je kvalitetna ekipa, dobro vođena, sa nekolicinom iskusnih i i individualno kvalitetnih igrača za ovaj rang. Jedino što ću tražiti od igrača je da uživaju, da daju maksimum i da pokušaju ispuniti ovo što smo radili ovu sedmicu. Iskreno se nadam da imamo karaktera i snage da završimo tu utakmicu na najbolji način po nas – dodao je trener.

Mile Kovačević ističe da je utakmica protiv BSK prilika da se vrate na pobjednički kolosjek, i dobiju na samopouzdanju.

- Atmosfera jeste malo poljuljana nakon dva poraza, ali smatram da to možemo da vratimo samo dobrom igrom, rezultatima te da pobjedom dobijemo na samopouzdanju - zaključio je Kovačević.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana