Prijatelji nisu zaboravili sjajnog golmana: Ne blijede sjećanja na Miloševića

G.S.
Prijatelji nisu zaboravili sjajnog golmana: Ne blijede sjećanja na Miloševića

BANjALUKA - Sjećanje na Bojana Miloševića ne blijedi, jer ga njegovi prijatelji ne prepuštaju zaboravu. Svake godine prijatelji se okupe i odigraju meč te sačuvaju uspomenu na sjajnog golmana i čovjeka.

Saša Kajkut, Darko Maletić, Marko Tešić, Bojan Garić, Dejan Telić, Nebojša Anđelić, braća Dubravac i ostali, podijeljeni u dvije ekipe, zaigrali su fudbal kao nekad kada su uz ovu igru drugovali sa Bojanom Miloševićem.

- Bojan je nama svaki dan u mislima. Prošli smo zajedno kompletnu omladinsku školu FK Borac. Bojan je bio naš veliki prijatelj i dan-danas se prisjećamo trenutaka koje smo proveli. Ovo je četvrta godina da igramo utakmicu njemu u čast, a već šest naša ekipa igra na turniru u Boriku pod imenom Bojan Milošević. Igraćemo za njega i čuvaćemo uspomenu na Bojana dokle god smo živi - priča Marko Tešić. Milošević je počeo  golmansku karijeru u FK Krajina, a fudbalski je stasao u banjalučkom Borcu, a čuvao je i mrežu BSK-a. Ipak, nakon velike borbe izgubio je najtežu utakmicu koju je vodio van terena. Preminuo je u 28. godini.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana