Preminuo mladi fudbaler

GS
Preminuo mladi fudbaler

BEOGRAD – Bivši fudbaler Javora iz Ivanjice Nikola Vujović preminuo je u 33. godini života nakon duge i teške borbe s opakom bolešću.

Tu informaciju objavio je Fudbalski klub Javor, koji se na Instagramu oprostio od svog nekadašnjeg prvotimca.

– U trideset trećoj godini napustio nas je Nikola Vujović, prvotimac i dijete Javora. Nikola je izdanak našeg grada i kluba. Karijeru je započeo kao član mlađih selekcija Javora u kom je zabilježio i prvi nastup na profesionalnoj sceni. Nosio je dres i beogradske Lokomotive, Železnika, OFK Mladenovca i Žarkova. U čuvenoj milanovačkoj utakmici i istorijskom uspjehu Javora u finalu Kupa Srbije 2015/16, Vujo je bio jedan od naših fudbalera koji su na terenu pokazali hrabrost i junaštvo protiv Partizana, stoji u objavi FK Javor.

– Od avgusta prošle godine vodio je bitku van terena, protiv najteže bolesti. Preminuo je juče u Solunu, tokom procesa liječenja. Fudbalski klub Javor izražava saučešće porodici i šalje snagu u ovom teškom trenutku. Članovi kluba, saigrači, navijači i svi poznanici pamtiće ga po njegovom hrabrom srcu i sjajnom osmijehu. Počivaj u miru, Nidžo, navodi se.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana