Premijum sezonske ulaznice za utakmice Zvezde garantuju najmaje pet evropskih mečeva

Tanjug
Premijum sezonske ulaznice za utakmice Zvezde garantuju najmaje pet evropskih mečeva

BEOGRAD - Fudbalski klub Crvena zvezda pustio je u prodaju Premijum sezonske ulaznice koje navijačima po izuzetno povoljnim cijenama garantuju gledanje uživo najmanje pet evropskih utakmica.

"FK Crvena zvezda je ove godine obradovao zvijezdaše povoljnijim cenama, ali i brojnim novitetima i pogodnostima.

I ove sezone, stadion "Rajko Mitić" je mjesto najjače fudbalske atmosfere u Evropi. Mjesto gdje se stvaraju momenti za pamćenje. Ove sezone, navijači koji obezbede Premijum sezonsku ulaznicu, uživaće u najmanje pet evropskih utakmica, kao i potencijalnom Zvezdinom evropskom proleću", navedeno je u klupskoj objavi.

Iz kluba dodaju da će kupci Premijum sezonskih ulaznica moći da gledaju sve utakmice na kojima je Crvena zvezda domaćin, bilo to u Superligi, Kupu Srbije ili na prijateljskim okršajima sa nekim od najvećih klubova "starog kontinenta".

Ističe se da su uvedeni brojni noviteti i pogodnosti za sezonu 2024/25 i dodaje da je sam proces onlajn obnove ili kupovine Premijum sezonskih ulaznica dodatno pojednostavljen i traje samo tri minuta. Iz kluba su saopštili da navijači putem linka https://crvenazvezda.iticket.rs/sr.html mogu da pronađu sve informacije i obezbijede Premijum sezonsku ulaznicu.

Na tom linku će navijači naći i informacije o svim popustima i pogodnostima koje mogu da ostvare kupovinom Premijum sezonskih ulaznica čiji je broj ograničen na samo 15 hiljada

. Svi koji žele da svoju Premijum sezonsku obezbede uživo to mogu da urade u Servisu za članstvo i to do sedmog jula između 10 do 19 časova, a poslije 8. jula između 10 do 18 časova.

Više informacija navijači mogu dobiti na broj telefona 011/3675-162, 011/3675-163 ili preko [email protected].

Cene Premijum sezonskih ulaznica FK Crvena zvezda za sezonu 2024/25: Severna tribina: Obnova - 9.500 RSD Kupovina - 11.900 RSD Istočna tribina:

Obnova - 15.500 RSD Kupovina - 17.900 RSD Zapadna tribina: Obnova - 19.500 RSD Kupovina - 21.900 RSD Tribina Siniša Mihajlović:

Obnova - 33.000 RSD Kupovina - 55.000 RSD Navijači koji su prošle sezone kupili Premijum sezonsku ulaznicu i žele da sačuvaju svoje mesto na stadionu treba da obnove svoju sezonsku do prve domaće utakmice u Superligi, 20. jula.

Kako je navedeno, obnova Premijum sezonskih je moguća i nakon tog datuma, samo što posle njega klub ne može da garantuje da će njihovo mesto ostati dostupno. (Kraj) isu/cv

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana