Pred Borcem odlučujući mečevi u borbi za izlazak u Evropu: Protiv Igmana “ovjeriti” uspjeh u Širokom

D. D.
Pred Borcem odlučujući mečevi u borbi za izlazak u Evropu: Protiv Igmana “ovjeriti” uspjeh u Širokom

BANjALUKA - Fudbalerima Borca slijede odlučujući mečevi u borbi za izlazak u Evropu.

 Ove sedmice “crveno-plavi” imaju dva meča na domaćem terenu koji i te kako mogu da odrede rasplet u prvenstvu BiH.  Na Gradski stadion stiže prvo Igman (18 časova), a zatim slijedi derbi protiv sarajevskog Željezničara (četvrtak, 18 časova).

Sav fokus banjalučkog tima je na prvom narednom protivniku, a Vinko Marinović, šef stručnog štaba FK Borac, očekuje da ekipa potvrdi pobjedu u Širokom Brijegu.

- Nakon pobjede nad Širokim Brijegom, gdje smo odigrali jednu dobru utakmicu i osvojili značajne bodove u borbi sa direktnim rivalom, u goste nam dolazi ekipa Igmana koja u svojim redovima ima dosta iskusnih i kvalitetnih igrača i koja ovog proljeća igra dosta dobro. Negdje gdje su bili zaista dobri su izgubili bodove, tako da nas sigurno očekuje jedna teška utakmica, kao i svaka do sada. Međutim, želimo da ovom utakmicom i pobjedom krunišemo bodove koje smo osvojili u Širokom Brijegu - rekao je Marinović.

Momčilo Mrkaić, junak pobjede na “Pecari” zbog tri žuta kartona propušta duel sa Igmanom, a sporan je nastup Aleksandra Subića.

Koga nema bez njega se može i mora, pa Fedor Predragović poručuje da će ekipa dati sve od sebe da u džep stavi nova tri boda.

- Igman je iskusna ekipa koju predvodi iskusan trener. Na posljednje tri utakmice ne znaju za poraz, tako da nas ne očekuje lagana utakmica. Međutim, u dobrom smo raspoloženju poslije pobjede u Širokom Brijegu, favoriti smo na našem terenu, očekujem da odigramo dobru utakmicu i dođemo do tri boda koja bi nas još više približila cilju, a to je plasman u Evropu - rekao je Predragović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana