Podrška za futsal: Mozzart uz turnir u Bosanskim Lužanima

Mozzart
Podrška za futsal: Mozzart uz turnir u Bosanskim Lužanima

Svake godine, a posebno tokom ljeta, u brojnim gradovima širom naše zemlje održavaju se turniri u malom fudbalu. Brojnim ekipama na futsal takmičenjima kompanija Mozzart asistira do pobjeda, podržavajući ih u organizaciji turnira i promociji ovog sporta. Tako je ovog ljeta podrška stigla i do mjesne zajednice Bosanski Lužani u Derventi, gdje je održan četvrti Memorijalni turnir „Stefan Ignjatić", koji je okupio brojne ekipe i ljubitelje malog fudbala.

 

„Hvala kompaniji Mozzart na podršci u organizaciji našeg turnira. Zaista smo srećni što su prepoznali važnost ovog sportskog događaja za naš kraj. Uz podršku ovakvih istinskih prijatelja sporta, želimo da naš turnir nastavi da traje u godinama koje slijede", poručuje Milan Miljević, organizator Memorijalnog turnira „Stefan Ignjatić" Bosanski Lužani, Derventa.

 

Tokom šest dana takmičenja, snage je na terenu odmjerilo 18 ekipa. Titulom najboljeg okitio se tim „Pojezna". Ključnu ulogu u finalnom susretu imao je Marinković koji je postigao tri pogotka. Najboljim igračem turnira proglašen je Elmedin Bundavica, dok je Vitomiru Pivašu pripala medalja za najboljeg golmana.

 

U uzbudljivim mečevima od prvog do finalnog dana uživala je brojna publika koja je bodrila svoje favorite. Za futsalere iz Dervente navijali su i u kompaniji Mozzart koja je uvijek tu da podrži kvalitetne sportske događaje.  

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana