Počele pripreme dobojske Sloge: Jagodić prozvao i Vargu

Darko Pašagić
Počele pripreme dobojske Sloge: Jagodić prozvao i Vargu

DOBOJ – Sa pripremama za nastavak sezone počeli su i fudbaleri Sloge, a među 28 prozvanih fudbalera bio i jedan novajlija, desni bek i desni štoper Boris Varga, koji je u prvom dijelu sezone nosio dres Novog Sada.

 Riječ je o fudbaleru, koji je u karijeri igrao za brojne klubove u Srbiji, a jedno vrijeme bio je i član jermenskog Pjunika iz Jerevana.

- Ono što me raduje da je odziv na prozivku bio maksimalan i svi igrači su se pojavili na prvom treningu. Uz 24 iz prvog dijela sezone i Varge, tu su bila još trojica fudbalera iz Omladinske škole Sloge: golman Dragiša Kuzmić, krilni napadač Dejan Delić i još uvijek kadet izlaznog godišta Siniša Ristić. Oni su priključeni da rade sa nama do polaska u Antaliju, koji je zakazan za 23. januar, kada u poslijepodnevnim časovima letimo iz Budimpešte. Do petka očekujemo dolazak još dva nova fudbalera i za nas bi onda prelazni rok bio već završen – naglasio je šef stručnog štaba Sloge Vlado Jagodić.

Igrače i stručni štab pozdravili su predsjednik kluba Miroslav Kršić i sportski direktor Zlatko Maksimović i poželjeli im mnogo sreće tokom priprema, ali i u nastavku sezone.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana