Počela prodaja ulaznica za utakmicu Borac - Klaksvik

G.S.
Počela prodaja ulaznica za utakmicu Borac - Klaksvik

BANjALUKA - Fudbaleri banjalučkog Borca poraženi su u Toršavnu od KI Klaksvika rezultatom 2:1 u prvoj utakmici trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

Revanš se igra ovog četvrtka od 21.00 čas na Gradskom stadionu u Banjaluci, a iz kluba su obavijestili javnost da su ulaznice za ovaj meč puštene u prodaju po sljedećim cijenama:

Zapadna tribina, sektori A i D: 30 KM

Zapadna tribina, sektori B i C: 40 KM

Istočna tribina: 20 KM

Ulaznice se mogu kupiti u zvaničnoj klupskoj prodavnici na platou kod Narodnog pozorišta Republike Srpske (radno vrijeme: 13.00 - 20.00 časova) te biletarnici na zapadnoj tribini Gradskog stadiona (radno vrijeme: 10.00 - 17.00 časova).

Bolji iz ovog dvomeča će u plej-ofu za Ligu Evrope ukrstiti koplja sa poraženim timom iz dvomeča trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona u kojem se sastaju Mitjiland i Ferencvaroš (prvi meč 2:0 za Dance).

Poraženi će se preseliti u plej-of Konferencijske lige, gdje ga čeka pobjednik dvomeča trećeg kola ovog takmičenja između HJK Helsinkija i Dečića (prvi meč 1:0 za finski tim), koji je takođe igra u četvrtak od 21.00 čas, prenosi RTRS.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana