Pobjede Marseja, Liverpula, Viljareala, Slavije i Leverkuzena u petom kolu LE

Tanjug
Pobjede Marseja, Liverpula, Viljareala, Slavije i Leverkuzena u petom kolu LE

MARSEJ - Fudbaleri Olimpika pobjedili su večeras u Marseju ekipu Ajaksa rezultatom 4:3 u meču petog kola grupe B Lige Evrope.

U drugom meču petog kola grupe B, fudbaleri Brajtona su ranije večeras pobjedili AEK 1:0. Marsej i Brajton su izborili nokaut fazu Lige Evrope.

•    Tabela grupe B: Marsej 11, Brajton 10, AEK 4, Ajaks 4.

Fudbaleri Rendžersa i Arisa odigrali su večeras bez pobjednika, 1:1 u meču petog kola grupe C Lige Evrope. Fudbaleri Sparte su ranije večeras su na svom terenu pobjedili Betis 1:0.

•    Tabela grupe C: Betis 9, Rendžers 8, Sparta 7, Aris 4.

Fudbaleri Liverpula savladali su na svom terenu LASK 4:0 u meču petog kola grupe E Lige Evrope. U drugom meču petog kola ove grupe Tuluz i Rojal Union odigrali su bez golova. Liverpul je izborio osminu finala LE.

•    Tabela grupe E: Liverpul 12, Tuluz 8, Rojal Union 5, LASK 3.

Fudbaleri Viljareala savladali su na svom terenu Panatinaikos 3:2 u meču petog kola grupe F LE. U drugom meču grupe F, fudbaleri Rena su ranije danas u Budimpešti savladali Makabi iz Haife rezultatom 3:0.

•    Tabela grupe F: Ren 12, Viljareal 9, Panatinaikos 4, Makabi Haifa 1.

Fudbaleri Slavije nadigrali su u gostima Šerif 3:2, dok su Servet i Roma odigrali 1:1 u mečevima petog kola grupe G. Slavija i Roma su izborili nokaut fazu LE.

•    Tabela grupe G: Slavija 12, Roma 10, Servet 5, Šerif 1.

Fudbaleri Bajer Leverkuzena su savladali u gostima Haken rezultatom 2:0 u petom kolu grupe H, dok su Molde i Karabak odigrali 2:2. Leverkuzen je još ranije izborio prvo mjesto na tabeli i plasman u osminu finala LE.

•    Tabela grupe H: Leverkuzen 15, Karabak 7, Molde 7, Haken 0.
 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana