Pobjeda za oproštaj od navijača i potvrdu drugog mjesta

D.P.
Pobjeda za oproštaj od navijača i potvrdu drugog mjesta

BANjALUKA – Borac želi da se od svojih navijača u sezoni oprosti pobjedom i ujedno potvrdi drugu poziciju u Premijer ligi BiH, čime bi definitivno krenuli od drugog kola kvalifikacija za Ligu Konferencije.

Rival je tuzlanska Sloboda koja se bori za opstanak i kojoj je svaki bod veoma važan. Trener Vinko Marinović ne može da računa na povrijeđene Alena Jurilja i Janeza Pišeka.

-Sloboda je u teškoj situaciji, sigurno da su silno motivisani jer im je svaki bod bitan u borbi za opstanak. To je ipak njihov problem, naša je želja da se od navijača oprostimo pobjedom i tako i definitivno zauzmemo drugu poziciju– istakao je Marinović.

Mladi defanzivac Savo Šušić dobija sve veću minutažu u finišu.

-Duel protiv Slobode je posljednji meč u prvenstvu pred našim navijačima i želimo da se oprostimo osvajanjem tri boda i tako potvrdimo trenutnu poziciju. Na nama je da pružimo maksimum, da odigramo što bolji meč i sigurno je da ćemo ići na pobjedu – rekao je Šušić. Odmah nakon meča posljednjeg kola fudbaleri Borca će ići na pauzu a pripreme za novu sezonu počeće 12.juna. 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana