Peruanski fudbaler u Partizanu: Jedva čekam derbi

Tanjug
Peruanski fudbaler u Partizanu: Jedva čekam derbi

BEOGRAD - Fudbalski reprezentativac Perua Žoao Grimaldo potpisao je četvorogodišnji ugovor sa Partizanom, saopštio je danas beogradski klub.

Grimaldo (21) igra na poziciji krilnog napadača, a u beogradski klub je stigao iz Sporting Kristala.

-Bio sam i ranije u Evropi, ali sam prvi put u Srbiji. Let je bio zaista dug, još se oporavljam od vremenske razlike, ali sam srećan što sam konačno ovdje. Najviše mi se dopalo to što je Partizan kub sa tradicijom i sa mnogo osvojenih titula. Posebno mi se dopada veliki broj navijača za koje sam čuo da su nevjerovatni, tako da jedva čekam da izađem na teren - rekao je Grimaldo, prenio je zvanični sajt kluba.

On je izjavio da jedva čeka derbi sa Crvenom zvezdom.

-Gledao sam snimke i čuo sam dosta o toj utakmici. Nevjerovatna atmosfera i intenzivan fudbal. Uzbuđen sam što ću biti dio toga i daću sve od sebe da timu donesem pobjedu u derbiju - dodao je novi fudbaler Partizana.

Grimaldo je reprezentaciju Perua odigrao sedam utakmica.

-Ja sam krilni igrač koji uvijek pokušava da ide naprijed i stvara šanse za gol. Brz sam, volim da driblam, a takođe sam i timski igrač. Partizan je veliki klub i mi imamo odgovornost da pobijedimo u svakoj utakmici koju odigramo. Daću 100 odsto u svakoj utakmici da ostvarim ciljeve kluba -  zaključio je Grimaldo

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana