Partizan protiv Dinama: Navijači izostali, ali borba ostaje

GS
Foto: Tanjug

BEOGRAD - Fudbaleri Partizana dočekaće večeras od 20 časova u Beogradu ekipu Dinama iz Kijeva u revanš meču drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Utakmica će biti odigrana bez prisustva navijača zbog kazne UEFA iz prošle sezone.

Fudbaleri Dinama su prošle nedjelje u Ljublinu pobijedili Partizan rezultatom 6:2 u prvoj utakmici drugog kola kvalifikacija za LŠ.

- Poslije loše predstave u prvom meču ulazimo u revanš utakmicu da popravimo utisak. Sami smo krivi za loš rezultat tamo, sami moramo i da se borimo da popravimo utisak. Svaka utakmica u Evropi je važna, kako za srpski fudbal, tako i za klupski koeficijent. Nada umire posljednja, ali realnost je nešto drugo, pogotovo kada nemate podršku navijača. Nikad se ne zna u fudbalu ako date rani gol, ali najvažnije je da mi pokažemo kako se bori za grb Partizana, rekao je trener Partizana Aleksandar Stanojević uoči meča sa Dinamom.

Bolji iz duela između Partizana i Dinama igraće u trećem kolu kvalifikacija za LŠ protiv škotskog Rendžersa, dok će poraženi igrati u trećem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope protiv Lugana, piše Tanjug.


 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana