Osinjski “Borac” prodajom sezonskih ulaznica finansira školu fudbala

G.S.
Foto: Derventa Kafe

DERVENTA - Osinjski „Borac” je pustio u prodaju sezonske utakmice čijom kupovinom navijači i simpatizeri mogu podržati aktivnosti kluba, a posebno školu fudbala, najnoviji projekat kluba.

Sam dizajn sezonske karte je posvećen jubileju koji klub obilježava naredne godine – 50 godina od osnivanja ovog sportskog kolekiva.

- Na prednoj strani sezonske karte koja je zaštićena hologramom nalazi se prvi tim u jednoj od prijeratnih utakmica. Pozivamo sve bivše igrače i navijače ukoliko imaju u svojim arhivama slike iz perioda od 1975. do 1992. godine da ih pozajme kako bi ih skenirali i u narednoj godini objavili jedan album fotografija kluba od nastanka do danas, pozivaju iz FK „Borac”.

Svi koji žele, sezonsku kartu po cijeni od 20 KM mogu da rezervišu na broj +387 65 937 919, a ona će im omogućiti besplatno prisustvovanje utakmicama s obzirom da će se ulaznice u narednom periodu naplaćivati, prenosi Derventa Kafe.

Škola fudbala

FK „Borac” organizuje besplatnu školu fudbala za sve polaznike uzrasta od 7 do 15 godina, a prvi trening pod palicom prvotimaca zakazan je za 27. septembar u 17 časova na stadionu Dejan Majstorović u Osinji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana