Oglasila se Kordoba: Poznato stanje Dragiše Gudelja (VIDEO)

Tanjug
Oglasila se Kordoba: Poznato stanje Dragiše Gudelja (VIDEO)

KORDOBA- Srpski fudbaler Dragiša Gudelj ponovo je kolabirao na terenu zbog srčanog zastoja, ali se posle prijema u bolnicu osjeća dobro, saopštio je danas njegov klub Kordoba.

Gudelj (26) je u martu ove godine doživio srčani zastoj, zbog čega je bio hitno prebačen u bolnicu. Uspio je da se oporavi i vrati na teren, ali danas je ponovo imao probleme, a nove informacije o njegovom stanju objaviće klub uskoro.

Drama u Španiji: Gudelj se ponovo srušio na terenu (FOTO)

"Dragi Gudelj je dobro. On je prebačen u bolnicu Melilja na medicinske testove pošto je napustio utakmicu. Čim budemo mogli, objavićemo nove informacije", stoji u kratkom saopštenju Kordobe koja će se očigledno oglasiti još jednom kasnije u toku dana.

Se levanta al instante algo mareado, los sostienen los jugadores y acaba saliendo por su propio pie. Mucho ánimo Gudelj pic.twitter.com/E16nGC22xT

— EL INGENIERO TIENE UN PLAN (@IngenieroPlan) December 3, 2023

Tokom utakmice protiv Melilje, Gudelj je opet pao, doživio je srčani zastoj, ali mu je aparat "ICD" spasio život, tvrde španski mediji, jer mu je kao i prvog puta, defibrilator pružio "šok" baš kad je to bilo potrebno.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana