Novi trener dubičkog Borca odradio prvi trening: Vranješ zadovoljan viđenim

D.P.
Foto: G.S.

KOZARSKA DUBICA - Novi šef stručnog štaba prvoligaša Borca iz Kozarske Dubice Željko Vranješ, koji je neočekivano sjeo na klupu ekipe sa stadiona “Đolovi” poslije još neočekivanijeg odlaska dosadašnjeg kormilara Slobodana Starčevića u Laktaše odradio je prvi trening.

- Sve je ispalo nekako iznenada, jer sam ljetne pripreme počeo sa drugoligašem Jedinstvom iz Žeravice, koji je u međuvremenu odustao od takmičenja. Ipak, nijednog trenutka se nisam dvoumio u vezi sa dolaskom na “Đolove”. Uprava kluba na čelu sa predsjednik Milanom Šuvakom me upoznala sa planovima i sa prvenstvenim ciljem zvanim opstanak - naglasio je Vranješ.  

Zadovoljan je viđenim na prvom treningu.  

- Ono što je najvažnije ekipa je fizički spremna, što znači da je moj prethodnik Starčević odradio odličan posao u pripremnom periodu. Pokušaćemo da nastavimo u istom ritmu, a od igrača očekujem red, rad i disciplinu. Neke od njih poznajem, ali vjerujem da ću i sa ostalima imati odličnu saradnju. Sezona će za sve prvoligaše pa tako i za nas biti puna izazova, jer se liga smanjuje sa 18 na 14 klubova, ali moramo biti spremni na sva iskušenja - dodao je Vranješ, kome u radu pomaže trener golmana Vladimir Damjanić.  

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana