Novi problemi pred meč sa Špancima: Piksi ne može da računa na još dva fudbalera

Telegraf
Novi problemi pred meč sa Špancima: Piksi ne može da računa na još dva fudbalera

BEOGRAD - Ređa se šok za šokom za selektora fudbalera Srbije Dragana Stojkovića Piksija pred mečeve Lige nacija sa Španijom i Danskom. Nakon što mu je nekolicina igrača već otkazala dolazak, među kojima i Aleksandar Mitrović, Dušan Tadić i Sergej Milinković-Savić, danas su stigle vijesti da su njihov primjer slijedila još dvojica!

Očigledno je da će srpski tim imati ogromnih problema da sastavi ekipu za duele sa Crvenom furijom, a posebno u zadnjem dijelu terena, pošto se danas saznalo da su na samo tri dana pred meč dolazak otkazali i Nemanja Maksimović i Miloš Veljković.

Maksimović juče nije bio na terenu na utakmici između Atens Kalitee i svog Panatinaikosa, dok je sa druge strane Miloš Veljković takođe zbog povrede propustio meč Verdera protiv Borusije Dortmund.

Takođe, na treningu se nije pojavio ni Aleksa Terzić.

Znajući da je riječ o važnim šrafovima u odbrani Srbije, ostaje da se vidi da li će Piksi pozvati nekoga naknadno ili će se zadovoljiti onim što trenutno ima na raspolaganju. On je to i istakao na treningu reprezentacije Srbije.

- Postoji znak pitanja za par igrača. Videćemo na licu mesta. Terzić je imao povredu zadnje lože pre 10 dana, dobre vesti su da je počeo da trenira. Salcburg nije hteo da ga stavlja na zadnjoj utakmici, rekao je da želi da dođe i da ima veliku želju. Veljković ima tendinitis leve tetive, znao sam to još prošle nedelje. Dolazi i on, videćemo u kakvom je stanju. Maksimović ima bol u desnoj pubičnoj regiji, koji se javio na poslednjoj utakmici, posle je prekinuo trening. I on dolazi danas, videćemo u kakvom je stanju. Oni su pod znakom pitanja. Nećemo tu silovati ništa, neću nikoga terati ako ga boli zadnja loža - rekao je Piksi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana