Nikola Popara, vezista Sloge: Svaki bod važan za opstanak

G.S.
Nikola Popara, vezista Sloge: Svaki bod važan za opstanak

DOBOJ - Pred fudbalerima Sloge je sedmica koja umnogome može da riješi pitanje opstanka u prvenstvu BiH. U samo sedam dana dobojski klub će odmjeriti snage sa tri rivala u borbi za opstanak.

Prvi ispit u Tuzli protiv Slobode uspješno su položili i donijeli tri boda sa teškog gostovanja. Sad im slijede dueli na gostovanju kod Igmana u Konjicu (16 časova) te nedjeljni okršaj sa Leotarom u Doboju.

Sloga je u dosadašnja dva duela imala maksimalan učinak protiv Igmana. Slavili su u prvom dijelu sezone na gostovanju sa 2:0, a zatim su bili uspješni i na svom terenu 3:2. Ipak, u međuvremenu Igman se značajno pojačao.

Vezni igrač Nikola Popara zna kakav meč očekuje njegov tim.

- Igman je veoma iskusna ekipa koja igra odlično u drugom dijelu sezone. Pojačali su se u igračkom kadru, doveli odličnog trenera kojeg veoma cijenimo, tako da nas očekuje neizvjestan meč. Sigurno je da ima nervoze u oba tima. Sve manje je utakmica, svaki bod je i te kako važan, tako da sigurno ima pritiska. Oni igraju na domaćem terenu, a mi ćemo tražiti svoju šansu - rekao je Popara.

Sloga je popravila svoje šanse nakon što je u tri posljednja kola osvojila sedam bodova. Ipak do kraja ligaškog dijela ostalo je još šest kola i 18 bodova je u igri.

- Sigurno je da smo u dobrom raspoloženju pred ovaj meč. Vezali smo tri utakmice i bez poraza popravili svoje šanse i eventualna pobjeda ili barem bod sa ovog gostovanja značajno bi nas približili cilju, a to je svakako opstanak. U dobroj smo formi, samopouzdanje je poraslo, tako da se nadamo dobrim vijestima iz Konjica, a zatim imamo i duel sa Leotarom na svom terenu - dodao je Popara.

Duel u Konjicu počinje u 16 časova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana