Neočekivani problemi za Famos pred duel sa Zvijezdom 09

G.S.
Neočekivani problemi za Famos pred duel sa Zvijezdom 09

ISTOČNA ILIDžA - Fudbaleri prvoligaša Famosa poslije pobjede nad Rudar Prijedorom potpuno su van trenažnog ritma u ovoj sedmici, jer je praktično pola tima ispalo iz pogona.

Slik: darko vojvodic i zoran kokot Viroza na koju se posljednjih dana žalilo mnogo klubova ne samo u Republici Srpskoj, već i FBiH van stroja je izbacila i šefa stručnog štaba Darka Vojvodića, kao i dobar broj prvotimaca popularnih “motorista”, koje u subotu očekuje veoma teško gostovanje kod doskorašnjeg premijerligaša Zvijezde 09 u etno-selu “Stanišići”.

- Odmah poslije susreta sa “rudarima” dobar broj igrača požalio se na zdravstvene probleme i nažalost to nas još uvijek drži. Više od polovine igrača ima grip i nismo u mogućnosti ni odraditi treninge kako treba. Očekuje nas vrlo važna utakmica, ali zbog pomenutih okolnosti zaista ne znam u kakvom sastavu i da li ćemo uopšte imati dovoljan broj igrača. Nadam se da ćemo pronaći neko rješenje, jer su to stvari na koje mi ne možemo uticati - naglasio je pomoćni trener prvoligaša iz Istočne Ilidže Zoran Kokot, koji je u odsustvu Vojvodića ove sedmice vodio treninge.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana