Nejmar poslao poruku Titeu: Imali smo lijepih trenutaka, ali i onih koji bole

Tanjug
Foto: Tanjug/AP

DOHA- Fudbaler Pari Sen Žermena i brazilski reprezentativac Nejmar, poslao je poruku bivšem selektoru "karioka" Titeu, koji je podnio ostavku poslije eliminacije u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva u Kataru.

Tite je preuzeo selekciju Brazila 2016. godine, a na dva Mundijala nije uspio da osvoji titulu sa nacionalnim timom.

On je podnio ostavku pošto Brazil nije uspio da se plasira u polufinale SP u Kataru.

Nejmar se oglasio na Instagramu i poslao poruku podrške bivšem selektoru.

"Prije nego što smo se upoznali, igrali smo jedan protiv drugog mnogo puta. I znaš šta? Mislio sam da si dosadan. Učinio si sve da me pobijediš, čak si i loše govorio o meni. Ipak, sudbina je smiješna. Tebe je stavila za trenera, a meni dala broj 10", napisao je Nejmar.

On je istakao da je znao da je Tite dobar trener.

"Upoznao si me i znaš ko sam, a to mi je bitno. Ovo pišem da ti se zahvalim za sve, za sve lekcije koje si me naučio, a toga je bilo puno. Uvijek ćeš da budeš jedan od najboljih trenera koje sam imao. Imali smo lijepih trenutaka, ali smo imali i onih koji su jako boljeli. Ovaj posljednji će nas još dugo boljeti", dodao je brazilski fudbaler.

Nejmar je naveo da je Brazil nezasluženo ostao bez šansi da se bori za titulu u Kataru.

"Zaslužio si pehar šampionata svijeta, zaslužili smo ga svi mi zbog svega što smo učinili i svega čega smo se odrekli kako bismo pokušali da ostvarimo svoj najveći san. Bog nije tako htio. Hvala, profesore Tite i veliki zagrljaj", zaključio je Nejmar.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana