Navijač se sukobio sa fudbalerom Barselone (VIDEO)

GS
Foto: Forbes

Poslije današnjeg treninga Barselone došlo je do manjeg incidenta u blizini stadiona kada je fudbaler ovog tima Injigo Marinez ušao u verbalnu raspravu sa malom grupom navijača.

Oni su ga očigledno već u dužem vremenskom periodu vrijeđali i prozivali, što ovaj nije želio da im oprosti, pa je u jednom momentu samo zaustavio svoj automobil i krenuo ka njima u namjeri da se razračuna.

Evidentno bijesan, počeo je na španskom da sve svađa sa njima, napomenuvši im da je ovo posljednji put da to rade i da će sljedeći put posljedice biti teže.

– Ovo je posljednji put da me zoveš budalom ili da me psuješ. Ovo je posljednji put da tvoj prijatelj i ti to radite – vrlo se ljutito obraćao Martinez dvojici navijača, a onda im je još nešto dobacio prije nego što je ušao u svoj automobil.

Ono što dodaje dodatnu dozu bizarnosti ovom snimku jeste činjenica da je pomenutom navijaču spala trenerka i vidio mu se donji veš, a pritom je pušio cigaretu, što su mnogi primili komično, piše Telegraf.

Iñigo Martinez involved in an incident earlier today: “This is the last time you call me a fool or insult me..the last time you and your friend insult me” #FCB

pic.twitter.com/HmefMw2Ute

— Reshad Rahman (@ReshadFCB) April 1, 2024

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana