Nastavnik iz Njujorka postao milioner zahvaljujući "luđačkoj" opkladi na Maroko

G.S.
Nastavnik iz Njujorka postao milioner zahvaljujući "luđačkoj" opkladi na Maroko

Mladi nastavnik iz Njujorka postao je milioner nakon što je zaradio milion dolara zahvaljujući ludoj opkladi na Svjetskom prvenstvu u Kataru.

Nastavnik, čije ime iz dobro poznatih razloga nije objavljeno u medijima, vjerovao je u fudbalsku reprezentaciju Maroka, iako nije znao niti za jednog fudbalera Atlaskih lavova.

Ovaj Amerikanac uplatio je 91.000 dolara na to da će se Maroko plasirati u četvrtfinale Svjetskog prvenstva. Potpuno senzacionalno, ova afrička selekcija to je i učinila i ostvarila najveći uspjeh u svojoj istoriji, a mladom nastavniku donijela milion dolara dobitka.

Action Network ga je kontaktirao, a on je u intervjuu otkrio da nije ni pratio rezultat uživo, već je bio na času.

"S vremena na vrijeme provjeravao sam svoj telefon, ali nisam gledao susret. O Maroku nisam znao ništa. Ne znam ime nijednog igrača. Neću lagati da sam znao šta radim. Na kraju krajeva, to je bila opklada koja se jednostavno posrećila. Ja sam obični degenerik", rekao je ovaj nastavnik.

Objasnio je svoju strategiju za dobitak. Vjerovao je da je Maroko podcijenjen jer se niko ne bi kladio na njih i uložio je veliki iznos na afričku selekciju.

Podsjetimo, Maroko je u Kataru već ostvario najveći uspjeh. U grupi je selekcija nadmašila dvije favorizovane ekipe Hrvatske i Belgije, a onda je izbacila Španiju u osmini finala Svjetskog prvenstva.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana