Nastavlja se Superliga Srbije, Zvezda čeka Željezničar, Partizan gostuje u Lučanima

Tanjug
Foto: Tanjug

BEOGRAD - U naredna tri dana biće odigrani mečevi 10. kola Superlige Srbije, a prva utakmica ovog kola na programu je u petak kada će fudbaleri Crvene zvezde na svom terenu dočekati Željezničar iz Pančeva.

Crvena zvezda je u ponedjeljak na stadionu u Humskoj pobijedila Partizan rezultatom 4:0 u 174. vječitom derbiju, a „crveno-bijeli“ drže prvo mjesto na tabeli SLS sa 22 boda iz osam mečeva.

Zvezdi u goste dolazi Željezničar, koji je trenutno sedmi na tabeli SLS sa 13 bodova. Utakmica između Crvene zvezde i Željezničara biće odigrana sutra od 19 časova na stadionu „Rajko Mitić“.

Fudbaleri OFK Beograda igraće u subotu od 17 časova u Zaječaru sa ekipom IMT-a, dok će se od 18 sati sastati Novi Pazar - Radnički Kragujevac i Čukarički - TSC.

Vojvodina će od 20 časova u Novom Sadu dočekati niški Radnički.

Fudbaleri Tekstilca će u nedjelju od 15 sati u Bačkoj Palanci igrati sa Napretkom.

Mladost će u Lučanima od 17 časova dočekati Partizan. Ekipa iz Lučana ima pet uzastopnih pobjeda u SLS i trenutno je na drugom mjestu na tabeli sa 19 bodova.

Fudbaleri Partizana su u seriji loših rezultata, a „crno-bijeli“ su posljednju pobjedu u domaćem šampionatu ostvarili 4. avgusta protiv Željezničara (2:0). Partizan je deveti na tabeli sa 11 bodova iz sedam utakmica, a „crno-bijeli“ su poslije poraza od Crvene zvezde ostali bez trenera, pošto je Aleksandar Stanojević podnio ostavku.

Posljednji meč 10. kola SLS biće odigran u nedjelju od 19 sati u Ubu, a sastaće se Jedinstvo i Spartak.

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana