Nakon velike borbe Barselona savladala PSŽ

GS
Foto: Sportal

Fudbaleri Barselone slavili su na gostovanju ekipi PSŽ-a rezultatom 3:2, u prvoj utakmici četvrtfinala Lige šampiona.

Barselona i Pari Sen Žermen su u bliskoj prošlosti znali da prirede ljubiteljima fudbala istinske spektakle, ali čini se da su večeras na "Parku prinčeva" prevazišli sebe.

Ćavi Ernandez je u meču sa dva preokreta uspio da nadigra nekadašnjeg učitelja - Luisa Enrikea, a Katalonci su nakon nestvarnog drugog poluvremena iz prestonice Francuske odneli značajnu prednost pred revanš na "Monžuiku" i zakoračila ka polufinalu.

Junak španskog velikana u Parizu bio je dvostruki strijelac Rafinja, koji je najprije donio prednost svom timu krajem prvog poluvremena, a potom sredinom drugog poravnao rezultat na 2:2, u momentima kada se činilo da je domaćin bliži trećem golu.

Između dva pogotka Brazilca preokret Svecima su na samom otvaranju drugog dijela igre, u intervalu od svega dva minuta, donijeli Usman Dembele i Vitinja. Međutim, posljednju riječ na večerašnjem susretu imao je rezervista Andreas Kristensen, koji je nakon kornera Gundogana iz prvog kontakta sa loptom pogodio za konačnih 3:2, prenosi Sportal.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana