Najveća transfer bomba ljeta: Barselona krenula po Leaoa

GS
Najveća transfer bomba ljeta: Barselona krenula po Leaoa

BARSELONA - Barselona će pokušati da u finišu prelaznog roka kupi Rafaela Leaoa (25) iz Milana!

Biće teško, maksimalno komplikovano, potrebno je da bude ispunjeno niz uslova da bi operacija postala iole realna, međutim isto tako posrnuli velikan sa “Nou kampa” ima moćnog saveznika kojeg planira maksimalno da iskoristi - Žorža Mendeša.

Takođe ne treba zaboraviti da je Đoan Laporta “zaljubljen” u Leaoa otkako se pojavio na velikoj sceni. Nakon odrađenog kastinga pred početak pijace, odnosno eksplozije Nika Vilijamsa na šampionatu Evrope u Njemačkoj, nije bilo ni najmanje dileme ko će biti odabran.

Ipak, nakon što je istekao rok koji je mladi as Bilbaoa zadao, a u vezi sa njegovom registracijom (nije želio da poput Danija Olma čeka, već da mu bude garantovana registracija čim potpiše), bilo je jasno da Barselona mora da se okrene drugim rješenjima. Deko je prvo naciljao Luisa Dijaza iz Liverpula, ali pošto je sa “Enfilda” stiglo ekspresno “NE”, nekadašnji reprezentativac Portugalije okrenuo se Rafaelu Leaou. Neka šansa možda ipak postoji. Katalonci će, ukoliko ne uspiju, pokušati da angažuju Federika Kjezu iz Juventusa ili Kingslija Komana iz Bajerna.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana