Na prvom okupljanju 22 fudbalera: Rudar Prijedor cilja elitu

G.S.
Na prvom okupljanju 22 fudbalera: Rudar Prijedor cilja elitu

PRIJEDOR - Fudbaleri Rudar Prijedora počeli su pripreme za predstojeću sezonu u kojoj klub ima najviše ambicije, a to je plasman u Premijer ligu BiH.

Pored povratnika Muje Smajića te novajlije Aleksandra Petrovića u Prijedor je došao i bivši član Omarske i Krupe Branko Rosić, koji se oporavio od povrede te Vukašin Daničić, mladi krilni igrač iz Zvijezde 09, koji je bio član Borca u mlađim kategorijama.

Na prvom okupljanju pojavili su se golmani Kristijan Sekulić, Aleksa Trninić, Nikola Zmijanjac, Sinan Čehić te igrači Nemanja Pekija, Mario Sajak, Mile Kovačević, Milorad Bilbija, Aleksandar Demonjić, Davor Perić, Marko Šebez, Nemanja Marić, Nemanja Raković, Edin Kesić, Veljko Rauš, Džozef Amoa, Franklin Ogboke, kao i omladinac Damjan Marković.

Očekuje se dolazak još tri-četiri provjerena igrača, dok je Da Silva opravdano odsutan. Prvi dio priprema će biti obavljen na terenima u Prijedoru, dok je od 10.7. do 22.7. planiran odlazak na Zlatibor, gdje će biti obavljen glavni dio priprema i odigrano pet kontrolnih utakmica.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana