Na proslavi 70. rođendana Lauša veterani Crvene zvezde: Dolaze Džaja i Pižon

D. K.
Na proslavi 70. rođendana Lauša veterani Crvene zvezde: Dolaze Džaja i Pižon

BANjALUKA - Pravi fudbalski spektakl sprema se u nedjelju od 13 časova u banjalučkom naselju Lauš, gdje će veterani istoimenog kluba u sklopu proslave 70. rođendana ovog trećeligaša u revijalnom prijateljskom duelu dočekati vršnjake iz Crvene zvezde. "Crveno-bijele" će predvoditi legende Dragan Džajić i Vladimir Petrović Pižon. Novi predsjednik Lauša Dragan Savić ističe da nas očekuje duel o kojem će se tek pričati.

- Pozivamo sve ljubitelje fudbala da dođu na spektakl kakav odavno nije viđen u našem gradu. Program na stadionu počinje u 12 časova nastupom hora Osnovne škole "Sveti Sava", koji će izvesti himne Srpske, Srbije, ali i našeg naselja, uz premijerno predstavljanje spota za himnu Lauša. Poslije meča za sve koji dođu obezbijedili smo besplatnu hranu i piće - rekao je Savić.

Lauš je član Treće lige Republike Srpske, grupa zapad, i u narednom periodu, kako tvrdi prvi čovjek tog kluba, želi da omasovi svoju školu fudbala.

- Fokus nam je na našem omladinskom pogonu, da ga omasovimo. Imamo besplatnu školu fudbala, a njenu promociju vršimo posredstvom naše OŠ "Sveti Sava". Dosta radimo i na infrastrukturi na samom stadionu, renovirali smo klupske prostorije, postavili reflektore, kućice za tehnički prostor, sad rješavamo igralište. Sljedeće što imamo u planu je uređenje terena i proširenje tribina. Sve ovo ne bi bilo moguće bez velikog prijatelja našeg kluba i naselja Vlade Đajića koji nam svesrdno pomaže i bio je direktna konekcija za dolazak veterana Zvezde na našu proslavu - istakao je Savić.

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana