Mrkonjićani dobili nova pojačanja: Jotić kompletirao tim

D. D.
Mrkonjićani dobili nova pojačanja: Jotić kompletirao tim

MRKONjIĆ GRAD - Fudbalski klub Sloboda iz Mrkonjić Grada kompletirao je svoje redove za start takmičenja u Prvoj ligi Republike Srpske.

U posljednjoj kontrolnoj utakmici ekipa je remizirala protiv Tomislava, člana Prve lige Federacije BiH, rezultatom 2:2, a trener Marko Tešić i te kako je zadovoljan urađenim.

U posljednjem periodu su u Mrkonjić Grad došli igrač iz Jamajke Timar Luis, te desni bek Danko Radić i krilni napadač Vasilije Jotić. Radić je rođen u Banjaluci, a igrao je pretežno za klubove u Srbiji: Sinđelić, Teleoptik, a u Mrkonjić dolazi iz OFK Beograda. Igrao je još za Lokomotivu i GOŠK. Pored njega, stigao je i Jotić koji je prošle sezone igrao za Laktaše, a prošao je školu banjalučkog Borca. Ovim dolascima ekipa je kompletirana, pripreme su prošle bez većih problema i povreda, pa je sve spremno za premijeru protiv Laktaša.

- Zadovoljan sam odrađenim u pripremnom ciklusu. Mislim da smo na dobrom putu. Doveli smo nekoliko novih igrača koji treba da nam donesu svježinu u ekipu i dodatno pojačaju tim. U protekloj sedmici su došli Radić i Jotić, koji su tako dodatno proširili konkurenciju, tako da sa nestrpljenjem očekujemo start takmičenja - istakao je mladi stručnjak Marko Tešić.

Odmah na startu Sloboda će imati pravi test, a to je ekipa Laktaša, koja je sa visokim ambicijama krenula u novi šampionat,

- Sigurno je da su Laktaši uz Leotar, Rudar Prijedor i Radnik kandidati za prvo mjesto. Na nama je da se što bolje spremimo. Cijenim kolegu Bajića, njegov rad i kvalitete ekipe, ali mi želimo da na startu odigramo što bolji meč, a znamo prednosti i mane rivala - poručio je Tešić.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana